Oli muuten aika mahtava Rok Rok. Näin Kaukonkin. Kuulemisesta en ole ihan varma, taisi olla sen verran ilolientä korvissa. Mutta ei hätää, kaikki on taltioitu Hunajajoen sanoin lauseeseen "Mä sanon sulle, älä välitä siitä".

Mutta asiaan. Tuossa matkalla mietimme a.h.u.j.n kanssa että millaista olisi elää akustisessa maailmassa. Akustinen maailma on sellainen, jossa ei ole sähköä, tietenkin. Ootta työki tyhmiä ku että tajunnu. Minkälaista sitten olisi maailmassa, jossa on pelkkää akustiikkaa käytössä? Olisiko siellä kenties paljonkin akustisia kitaroita? Meinaan nimittäin olla ostamassa sellaisen. Uuden jopa, jos joku hullu ei ala tarjoamaan jotain parempaa ideaa.

Entä olisiko sellaisessa maailmassa akustinen keikka sellainen, jolla soitettaisi sähkövälineillä ilman sähköä. Olisiko sähkölaitteita edes olemassa, jos sähkö loppuisi kesken? Toimiiko laite sähköllä, jos sähköä ei ole? Tämä kaikki on hyvin mysteerimäistä. Tässä tahtoo mennä näinkin turvonnut nuppi pyörälle. Tuntuu muuten siltä, niinku ois juonu kaks päivää.

Hamster, dentist, hard porn, steven seagull.
oooo el beret, oooooo l'oreal.

Kaiken tämän olen saanut kokea, eikä mitään jäänyt puuttumaan. Mutta aion ostaa sen akustisen kitaran. Ja jään edelleenkin ihmettelemään miltä akustinen maailma näyttäisi akustisin silmin. Muistakaa Hunajajokea ja Mahlajärveä!

Tämä on alku.

Diemu