Maailmasta kun ei koskaan lopu sodat, niin mietittiin tuossa poikain kanssa, että jos laitettais pystyyn kärpäsfarmi, joka kouluttaa kärpäsiä erilaisiin tarpeisiin. Lähinnä ensimmäisenä mieleen tulivat siis sodat ja sotilaskärpäset, hirveitä militantteja kun ollaan. Nämä kamikazekärpäset koulutettaisiin lentämään vihollisen puolelle ja tarkoituksena olisi pyrkiä lentämään vastapuolen nenästä tai korvasta sisälle. Tai vaikkapa suuhun. Voisi siinä taistelutantereella hetkeksi keskittyminen herpaantua, kun jatkuvasti iso lauma kärpäsiä yrittäisi tunkea kaikista mahdollisista ruumiin aukoista sisään. Kärpäset jatkaisivat tietysti taistoaan hamaan loppuun saakka, sillä niille olisi luvattu 70 neitsytkärpästä kuoleman jälkeen.

Ruumiinaukkotaistelijakärpästen lisäksi voisi tietysti olla myös tiedustelijakärpäsiä, jotka lentäisivät vihollisen tukikohtaan salakuuntelelutehtäviin. Suuria määriä massakärpäsiä taas koulutettaisiin näköestekärpäsiksi.  Näille kärpäsille laadittaisiin oma massakausiohjelma ja ravintona niillä olisi lähinnä proteiini. Massakautensa huipulla näköestekärpäset painaisivat vähintään puoli kiloa. Hyökkäyksen hetkellä nämä kärpäset lentäisivät yhtenä valtavan suurena rintamana, jolloin näköesteen takana omat joukot voisivat hiipiä mukana valmiina taistoon.

Ideointi sotilaskärpästen koulutusmahdollisuuksista on tietysti vasta alkutekijöissään (lisää ideoita otetaan vastaan!), eikä ideaa ole vielä Suomen Armeijalle esitetty, mutta jo ensi kesänä olisi tarkoitus saada jonkinlaista koulutustoimintaa pystyyn. Olemme tilanneet kaksi miljoonaa kärpäsen toukkaa toukokuuksi ja koulutus lähtee käyntiin Jari Sarasvuon vetämällä tilaisuudella, jossa Jari korostaa toukille sisäisen sankaruuden merkitystä.

a.h.u.j.